Posters är ett perfekt att använda för att skapa mer liv i inredningen. Du kan få ett helt nytt rum genom att sätta upp rätt motiv. Den stora fördelen med posters är att de är billiga i inköp.

Att inreda med posters är ett perfekt sätt att få en levande känsla i hemmet med en personlig touch. Hos Posterton.se kan du köpa mängder med snygga posters. Alla posters är av hög kvalité eftersom alla posters är av kvalitativt premiumpapper som ger en bra stadga och gör att färgen på bilderna framställs på allra bästa sätt. Motiven är handplockade från olika ledande designers och fotografer. För dig som är ut efter minimalism och stilrena motiv finns det ett stort utbud av grafiska tryck men även fotokonst i olika uttryck. Det största fördelen är det billiga priset. Du kan få en fantastisk inredning till ett lågt pris. När du vill ha en snabb förändring kan du bara byta motiv.

Ha en genomtänkt idé för dina posters

För att lyckas med posters i ditt hem ska du ha en plan. Bestäm vilka motiv som du ska ha och vilka ramar. Sedan kan du på ett papper skissa upp hur du vill ha ramarna. Testa dig fram tills du hittar det som känns rätt. När du ska välja motiv är det bra att utgå ifrån den övriga inredningen. Ett tips är att du använder 2-3 färgkombinationer i motiven för att få ett bra resultat. Om du däremot vill blanda motiv helt fritt är det en fördel att ramarna är i samma stil och färg. Du kan blanda storlekar och former för att få ett mer levande intryck. Om du har ett stort rum är det fördelaktigt att hänga tavlorna med större mellanrum. Är rummet litet är det bättre att tavlorna hänger tätt. Om du inte vill göra en tavelvägg kan du ställa posters på hyllplan eller tavellister alternativt ställa posters på en byrå.