Planerar du att sätta in en kamin, fixa iordning öppna spisen eller behöver tegelfasaden på huset få en make over? Att arbeta med murbruk och sten är ett hantverk som kräver mycket kunskap. Därför är det bäst att anlita en riktig murare så att jobbet blir väl utfört.

Murare är ett gammalt yrke. Det kräver kunskap om både material och hur arbetet ska utföras för att få ett bra och hållbart resultat. Vare sig det handlar om att mura upp en skorsten eller renovera i betong är det viktigt att det blir fackmannamässigt utfört. Annars kommer inte försäkringen att gälla. Hos Murare Stockholm anlitar du seriösa murare i Stockholm som har stor erfarenhet av alla slags murjobb. De hjälper dig med rätt material och du behöver inte betala förrän du är nöjd och jobbet är klart.

Anlita murare

Som fastighetsägare är det viktigt att vårda och förbättra byggnaden. Byggnader och delar av en byggnad som är i trä kan många renovera och ta hand om på egen hand, men mursten kräver en annan slags kunskap. Behöver du en ny skorsten till villan eller fritidshuset måste du anlita en murare. Det gäller allt som har med eldstaden att göra. Det handlar både om försäkringen och din och din familjs säkerhet. Det finns mycket som du kan göra själv på din fastighet, men vissa delar måste proffsen ta hand om redan från början. Du bör anlita murare för att:

  • få det fackmannamässigt utfört
  • försäkringen ska gälla
  • snyggt och hållbart resultat

Har du en kakelugn eller öppen spis som inte är i bruk? Då ska du låta en murare laga den och täta kanalerna så att du kan börja elda och få det gott och varmt.

Betongarbeten

Murare arbetar inte bara med mursten, utan även i betong. Håller betongtrappan eller en betongbalkong på att förstöras? Då bör du låta en murare titta på byggnadsdelen och vidta åtgärder. Det gäller också om du märker att en betongdel blivit ful eller om delar av betongstenen spruckit eller lossnat. Det är mycket bättre att förebygga och åtgärda problemet i tid. En murare kan också hjälpa dig med fasaden på huset, så att fasaden blir snygg och även håller längre.