Att inreda hemmet tycker vissa är jätteroligt och andra en pina. Hur får man till den där härliga känslan egentligen?

vardagsrum tavlorVad finns det för saker att tänka på när man inreder sitt vardagsrum egentligen? Det hela beror på vad man vill ha för stil och förmedla för känsla. Bland annat kan man shoppa heminredning på MallofDesign där över 100 000 produkter från olika heminredningsbutiker är samlade på ett och samma ställe. Det gör det lite enklare att hitta det man är ute efter.

En central del av hemmet

I en artikel i Expressen går det att läsa om hur vardagsrummet är en central del av de allra flesta hem, men ändå är det inte så lätt att hitta rätt stil. Det kan vara allt från trendigt svartvitt till flera nyanser av blått som man vill åt.

Som tur är finns det massor av inspiration att finna, inte minst i magasin som Sköna Hem där aktuella trender listas. För att få ett extra mysigt vardagsrum går det till exempel att lära sig av deras exempel, det behöver helt enkelt inte vara så svårt:

Ett vardagsrum med mörka färger, mjuka mattor, generöst med fluffiga kuddar, plädar, böcker och tavelväggar låter mysigt, eller hur? – Sköna Hem

Ett hörn med vackra tavlor lyfter rummet

I inredningstidningen Elle tipsas det om hur man kan låta ett hörn i vardagsrummet få vara tavelhörn. I stället för att sprida ut tavlorna över hela rummet kan man alltså samla verk, egna bilder, inramade tidningssidor och foton i ett och samma hörn. Läs mer och se bilder här.